Προγραμματισμός δράσεων 2021

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι ξεκίνησε ο σχεδιασμός του προγράμματος των Ορειβατικών - Πεζοπορικών δραστηριοτήτων του Ε.Ο.Σ. Καλαμάτας για το 2021.
Στη διαμόρφωσή του, καλούνται να συμμετέχουν όλα τα μέλη του συλλόγου που έχουν ιδέες/προτάσεις και να τις καταθέσουν στο σύλλογο γραπτώς ή να τις στείλουν με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , το αργότερο εως την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020.
Οι προτάσεις θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένες (να υπάρχει περιγραφή των διαδρομών & προτεινόμενη ημερομηνία) και αυτός/ή που προτείνει κάποια εξόρμηση, να είναι πρόθυμος/η να αναλάβει και την ευθύνη υλοποίησής της. Οπότε, είναι απαραίτητο να καταθέτει και τα στοιχεία του/της (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, λοιπά στοιχεία επικοινωνίας) ώστε να σημειώνονται στο τελικό πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί.

Με εκτίμηση, Το Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ. Καλαμάτας