Πεζοπορία στο Ακρωτήριο Ακρίτας

Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας την προσεχή Κυριακή 3 Απριλίου 2022, θα πραγματοποιήσει πεζοπορία στο Ακρωτήριο Ακρίτας. Το Ακρωτήριο Ακρίτας είναι ένα από τα νοτιότερα σημεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, της Ευρώπης και των Βαλκανίων. Είναι το νοτιότερο άκρο της Πυλίας και της Μεσσηνίας και βρέχεται από το Ιόνιο Πέλαγος. Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από τη παραλία Καλαμάκι στο Βασιλίτσι προς το ακρωτήριο Ακρίτας και θα καταλήξει στο Τσαπί, οπου εκεί θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητού σε τοπική ταβέρνα.

Βαθμός Δυσκολίας: 1 (κατάλληλη για όλους).

Ώρες Πορείας: ~5

Ώρα αναχώρησης: 8:00 το πρωί της Κυριακής 03/04/2022.

Κόστος συμμετοχής: 10 εύρω.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο συντονιστή Χρήστο Βλάσση (6973810992).

Απαιτείται απο τους συμμετέχοντες να έχουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νόσησης, είτε rapid τεστ 48 ωρών πριν την εκδήλωση.

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ και τον κανονισμό αναβάσεων εδώ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου μας ή μέλη σωματείων μελών της Ε.Ο.Ο.Α.

Επιτρέπεται σε άτομα να συμμετέχουν δοκιμαστικά (1-2 εξορμήσεις) χωρίς να είναι μέλη και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.