7η Γιορτή Λαδιού

Το ερχόμενο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 στις 8μ.μ. καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να παρευρεθούν στην «Γιορτή Λαδιού» όπου μετά από δυο χρόνια, λόγω της πανδημίας, ο Σύλλογος διοργανώνει ξανά την ετήσια Γιορτή Λαδιού.

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης, όπως και τις προηγούμενες φορές, είναι να γνωρίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το κυριότερο προϊόν που παράγει η Μεσσηνιακή Γη και για το οποίο  ο Σύλλογός μας πρέπει  να είναι ο καλλίτερος πρεσβευτής στις εξορμήσεις του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Συμπαραστάτης σε αυτή την Εκδήλωση είναι το «Σχολείο Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας» από το οποίο  θα έρθουν ειδικοί επιστήμονες για την ελιά και το ελαιόλαδο όπου θα  καταθέσουν την επιστημονική τους γνώση και εμπειρία. Θα μας μιλήσουν για ορθές καλλιεργητικές πρακτικές και ό,τι άλλο χρειάζεται για την παραγωγή ποιοτικών και ασφαλών  προϊόντων.

Επίσης στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει και γευσιγνωσία ελαιολάδου από την Ομάδα Γευσιγνωσίας του Σχολείου.   

Καλούμε οποιονδήποτε επιθυμεί, να φέρει στα γραφεία μας δείγματα λαδιού δικής τους παραγωγής για να αξιολογηθεί από την ομάδα.

Η παραλαβή των δειγμάτων  θα γίνεται από σήμερα και κάθε βράδυ, στα γραφεία μας στο Ανατολικό Κέντρο, από τις 9μμ μέχρι τις 10μμ. Το Σάββατο, η παραλαβή θα γίνει μόνο το απόγευμα από τις 5μμ μέχρι τις 6μμ. Η ελάχιστη ποσότητα που απαιτείται, είναι μισό λίτρο (500) ml. 

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου καθώς και στα τηλέφωνα: 2721097733 και 6942553154 (Θύμιος Αλεξόπουλος).