Εγγραφή Μελών και Ισχύοντες Όροι

  • Όλοι οι Ορειβατικοί Σύλλογοι βάσει του Αθλητικού Νόμου 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/17-6-99) υποχρεούνται να διοργανώνουν αναβάσεις/εξορμήσεις και εκπαιδεύσεις μόνο για τα μέλη τους. Επομένως όλοι οι συμμετέχοντες στις δραστηριότητες του Ε.Ο.Σ. Καλαμάτας πρέπει απαραιτήτως να είναι μέλη του Συλλόγου ή μέλη άλλων Συλλόγων της Ε.Ο.Ο.Α. και οικονομικά τακτοποιημένοι για το τρέχον έτος (επιτρέπεται σε άτομα που συμμετέχουν για πρώτη φορά να δοκιμάσουν χωρίς να είναι μέλη).
  • Για να γίνει κάποιος μέλος του ΕΟΣ Καλαμάτας θα πρέπει να υποβάλει αίτηση εγγραφής με δύο πρόσφατες φωτογραφίες μεγέθους ταυτότητας και να πληρώσει την ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ.
  • Απαλλαγή εισφοράς συμμετοχής προς το σύλλογο (5 ευρώ) έχουν τα ανήλικα άτομα και οι φοιτητές εφόσον είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου (ελάχιστο κόστος εξόρμησης 5 ευρώ).
  • Στις μονοήμερες εξορμήσεις μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή τηλεφωνώντας στα γραφεία του συλλόγου μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ.
  • Για τις πολυήμερες εξορμήσεις και κυρίως όπου απαιτούνται διανυκτερεύσεις σε καταφύγια ή ξενοδοχεία, οι δηλώσεις συμμετοχής ισχύουν με την καταβολή προκαταβολής. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής, χρήματα επιστρέφονται μόνο εάν δεν επιβαρύνεται ο Σύλλογος.

Μην ξεχνάτε ότι ο σύλλογος μας δεν είναι κερδοσκοπικός, δεν επιδοτείται από πουθενά και τα μέλη που θα σας συνοδεύσουν στο βουνό δεν είναι επαγγελματίες οδηγοί βουνού ούτε εσείς πελάτες τους. Είναι ορειβάτες που κάνουν ότι κάνουν αφιλοκερδώς. Έχουν επιλεγεί ανάλογα με τις γνώσεις και την εμπειρία τους για τη διαδρομή που θα οδηγήσουν. Σεβαστείτε τις οδηγίες τους για να μη δημιουργήσετε προβλήματα ούτε στον εαυτό σας ούτε στην ομάδα.

Οδηγίες εγγραφής:

1. Συμπληρώστε την Αίτηση Εγγραφής Μέλους

2. Δύο πρόσφατες φωτογραφίες μεγέθους ταυτότητας.

3. Καταβολή 10€ για την ετήσια συνδρομή (μετρητά ή κατάθεση στην Alpha Bank / ΙΒΑΝ: GR2401405000500002101364168)

 Για επικοινωνία με τον Σύλλογο μπείτε εδώ