ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2013

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας για το 2013

Το νέο μας ημερολόγιο για το 2013 είναι έτοιμο και κυκλοφορεί!!!

Ο σύλλογός μας κάθε χρόνο εκδίδει ημερολόγιο στο οποίο υπάρχουν φωτογραφίες από τις δράσεις μας. Και οι εικόνες που επιλέγονται ακολουθούν κάποια ενότητα διαφορετική ανά έτος. Και κάθε χρόνο παρουσιάζεται η ίδια δυσκολία. Το ποιές εικόνες θα επιλεχθούν. Από ένα μεγάλο αρχείο δεκάδων χιλιάδων φωτογραφιών θα πρέπει να βρεθούν οι 12 που θα αντιπροσωπεύουν τον κάθε μήνα...

Ωστόσο φέτος το ημερολόγιο είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο και αρκετά διαφορετικό από τα προηγούμενα. Το 2013 ο Σύλλογός μας γιορτάζει τα 20 του χρόνια. Οπότε αναπόφευκτα και το ημερολόγιο έχει ως άξονα του αυτό το θέμα: "πρόσωπα και εικόνες" από την 20ετή αυτή διαδρομή. Και η δυσκολία είναι ακόμη μεγαλύτερη: πως να χωρέσουν τα 20 χρόνια σε 12 εικόνες; Ακόμη και αν εκδιδόταν με μια εικόνα ανά ημέρα δε θα ήταν αρκετό. Επιλέχθηκε λοιπόν αντί για 12 φωτογραφίες να δημιουργηθούν αντίστοιχα 12 συνθέσεις εικόνων. Και πάλι πολλά πρόσωπα και πολλά γεγονότα (και από τα πιο σπουδαία) δε θα χωρέσουν. Ωστόσο η επιδίωξη είναι μέσα απο αυτές τις εικόνες να δωθεί η "αύρα" και το γενικό πνεύμα του συλλόγου παρουσιάζοντας καποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές.

Και βέβαια εκτός από τις εικόνες στο ημερολόγιο υπάρχει και το πρόγραμμα εξορμήσεων για το 2013

Σας καλούμε να το ξεφυλίσσετε και να επιλέξετε να ταξιδέψετε μαζί του μέσα στο 2013 αλλά και μέσα στα 20 χρόνια του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας!!!

 

Η τιμή του είναι 5 ευρώ.